PERSOONLIJK KENNISMAKEN?
We horen graag meer over je uitdagingen.

< Terug naar Campagne & Socialmedia-activatie

Webdevelopment & socialmedia-apps

Kunnen social media, design en techniek nog los van elkaar worden gezien? Wij vinden van niet. De relatie tussen social media en webdevelopment is niet meer weg te denken uit de campagnes van onze klanten. Of het nu om een campagne website, Facebook app, of complexe online game gaat, onze ervaren developers weten er raad mee. Uiteraard zijn alle applicaties en websites die we ontwikkelen volledig responsive en dus beschikbaar op alle mobiele devices. Door de juiste combinatie van concepting, content en techniek kun je succes boeken met digital marketing voor, tijdens en na je campagnes.

Meesterwerk op maat of succesvol vanaf sjabloon

Naast applicaties op maat, hebben we ook vaste sjablonen. De voordelen? Bewezen succesvol en voordelig inzetbaar. Uiteraard wordt de vormgeving volledig op je (campagne) wensen afgestemd.

Op basis van je wensen en budget maken we een voorstel. Hierbij zullen we altijd vragen wat het doel is en adviseren op welke manier we dat doel kunnen meten en kunnen bereiken. Bovendien adviseren we in de promotie om te zorgen dat er altijd voldoende publiek gebruik maakt van je actie of applicatie.

Hoe werkt het proces?

Voor goedkeuring wordt eerst volledig gespecificeerd wat we gaan opleveren. Vervolgens wordt door onze interaction designer de flow van de app of website beschreven en indien nodig maken we een moodboard. Na goedkeuring wordt het design gemaakt en starten we met het ontwikkelen. Tussentijds wordt telkens besproken wat de resultaten zijn en kun je als klant gewenste aanpassingen met ons bespreken. We leveren ten slotte een acceptatieversie op en zetten de app of website na akkoord live. Dit proces kan een maand tot 2 maanden duren voor complexere projecten. Voor basis apps kunnen we (indien de planning dit toelaat) soms echter zelfs binnen een week ontwerpen, ontwikkelen, testenĀ en opleveren. DailyDialogues werkt met SCRUM, zodat onze projecten altijd zo Agile mogelijk zijn waardoor we snel kunnen schakelen.

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op

meer weten?

Tel 010 - 7600261

Sjef Kerkhofs
Sjef Kerkhofs
Partner

bezoek ons

Rotterdam Science tower
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam

blijf op de hoogte

bel ons

+31(0)10 7600261