PERSOONLIJK KENNISMAKEN?
We horen graag meer over je uitdagingen.

< Terug naar Content- & Communitymarketing

Creative content

In een wereld waarin consumenten steeds minder vertrouwen hechten aan platte commerciële uitingen van bedrijven, begint de customer journey steeds belangrijker te worden. Met relevante informatie aansluiting zoeken bij de zoektocht van je doelgroep is cruciaal. Content marketing is DE manier om dat te bereiken.

Creatieve content, opvallen met de juiste boodschap

Binnen DailyDialogues hebben we een enorm rijke bron aan ervaring opgebouwd met het inzetten van online content marketing, met als basis social media. We zijn meegegroeid met de ontwikkelingen in het vakgebied. Van tekst in 2010, via visuals in 2012, tot video, animatie en kwalitatieve fotografie in 2015. Voor onze opdrachtgevers zetten we altijd de optimale mix van creatieve content soorten in. Altijd met de doelstellingen als voornaamste uitgangspunt.

Van fotografie tot animatie

De groeiende diversiteit in content soorten is voor ons een droom die uit komt! We houden er van om alle mogelijkheden ten volle te benutten. DailyDialogues gebruikt onder andere de volgende content vormen:

.Videocontent, zowel campagnematig als voor individuele social media postings. .Fotografie, waarbij we vooral ‘echtheid’ willen uitstralen .Animatie, van cartoons tot stop motion fragmenten .Blogcontent, zodat we jouw doelgroep ook inhoudelijk kunnen ondersteunen .Nieuwsbriefcontent, gericht op optimale CTR’s en het triggeren van je klanten

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op

meer weten?

Tel 010 - 7600261

Sjef Kerkhofs
Sjef Kerkhofs
Partner

bezoek ons

Rotterdam Science tower
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam

blijf op de hoogte

bel ons

+31(0)10 7600261