PERSOONLIJK KENNISMAKEN?
We horen graag meer over je uitdagingen.

< Terug naar Strategie, Onderzoek & Data-analyse

Marktonderzoek & Data-analyse

Online marketing en social media hebben een enorm voordeel ten opzichte van traditionele media: data! Omdat alles te meten is met trackingcodes heb je de beschikking over een bijna oneindige bron aan informatie. Deze data zijn cruciaal bij het optimaliseren van je digital marketing plannen. Bij DailyDialogues staat resultaat altijd voorop. We werken uitsluitend met concrete en meetbare KPI’s.

Van conversiepixels tot Analytics

DailyDialogues is een op ROI gericht bedrijf. Vooral bepalen we samen met onze opdrachtgevers welke resultaten geboekt dienen te worden en hoe we die gaan meten. Tijdens het begin van een project steken we dan ook vaak veel tijd in het installeren van tracking codes, conversie pixels en analytics. Dit kan ook in samenwerking met je vaste webbouwer. Door samenwerking komt vaak het beste resultaat naar boven.

Onafhankelijk gebruik van tooling

Tooling is bij het meten van de juiste resultaten uiteraard cruciaal. Bij DailyDialogues hebben we er bewust voor gekozen om geen partnerships aan te gaan met specifieke leveranciers van tooling. Op die wijze blijven we objectief en kunnen we altijd de beste tool voor een specifieke situatie adviseren. We hebben inmiddels ervaring met het gebruiken van zo’n 25 diverse tools en meetsystemen.

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem contact op

meer weten?

Tel 010 - 7600261

Sjef Kerkhofs
Sjef Kerkhofs
Partner

bezoek ons

Rotterdam Science tower
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam

blijf op de hoogte

bel ons

+31(0)10 7600261