De klant

Kenneth Smit

Kenneth Smit is DE trainer en opleider van ondernemend Nederland. Je kunt bij ze terecht voor sales trainingen, communicatietrainingen, assessements, coaching en business improvement. De slogan: It’s tough, but it gets you there!

De uitdaging

Ook zakelijke professionals, zoals verkopers en managers, zijn steeds nadrukkelijker online actief op kanalen zoals Facebook en Linkedin. Kenneth Smit heeft DailyDialogues gevraagd de online experience van haar doelgroepen te verbeteren middels ‘thought leading’ content.

Diensten

Voor Kenneth Smit is DailyDialogues als preferred supplier verantwoordelijk voor blogs, social content, voor traffic naar de website en conversie. Daarnaast zijn we strategisch sparringspartner.

Tot onze activiteiten behoren:

Online marketing strategie

Creatie van blog content

Het creëren van social media posts

Social media campagnes

Leadgeneratie via social media en adwords

Website (conversie) optimalisatie

Get
Keep

Social media content

Blog content

See

Blog content

Traffic ads

Think

Google Adwords

Retargeting ads

Blog content

Do

Google Adwords

Conversie optimalisatie

Get

See

Blog content

Traffic ads

Think

Google Adwords

Retargeting ads

Blog content

Do

Google Adwords

Conversie optimalisatie

Keep

Social media content

Blog content

Facebook en LinkedIn

Always on content

Kenneth Smit richt zich op een zakelijk publiek. LinkedIn is naast Facebook een belangrijk kanaal. DailyDialogues zorgt voor de Always On content en voor de interactie. We ontwikkelden niet alleen een contentstrategie maar ook een onderscheidende, prettig ogende eigen visuele stijl. Die breekt met de afgezaagde stock photo’s en door eenvoud meer aansluit op gebruik op social media.

Video

Kenneth Smit promotie

Naast de blog-, facebook- en LinkedIn-content maken we voor Kenneth Smit ook motion content: video en/of animatie. Hierbij gebruiken we wederom eenvoudige beschikbare elementen om een verhaal te kunnen vertellen zonder cheesy te worden.

Resultaten

Leadgeneratie in de zakelijke markt is voor veel bedrijven een grote uitdaging. Middels een gerichte content strategie en zeer gerichte online advertising, is Kenneth Smit in staat geweest het aantal leads te verhogen, alsmede de conversies op de website.