pearle, pearle, peeeaaaaarle!

Ken je 'm nog? De jingle van Nederlands' meest bekende opticien? Hoewel het riedeltje inmiddels verleden tijd is, is één ding sinds 1959 onveranderd gebleven: de beste zorg voor je ogen vind je bij Pearle. Echt vakmanschap, van trendbril tot contactlenzen, van kinderbril tot zonnebril. Pearle houdt van ogen en ogen houden van Pearle.

Pearle, for happy eyes… Or more?

Zeg je Pearle, dan zeg je vakmanschap en service. Maar een bril is tegenwoordig zo veel meer dan een hulpmiddel. Het is een fashion statement. De perfecte balans tussen vakmanschap en fashion, daar draait het om. Ook in de content op hun social kanalen. And that’s where we come in.

Social content die in ’t oog springt

Digital content is nog geen social content. Als Pearle’s creatief bureau voor social media, ontwikkelen we content waarmee zij optimaal gebruik kunnen maken van het kanaal. Zowel always on content als campagnes, van creatief concept tot publicatie.

Creatieve blikvangers

Maar ons werk voor Pearle gaat verder dan content marketing. De brillengigant voert namelijk ook een actieve, commerciële (paid) mediastrategie op social media. Hiervoor ontwikkelen wij de assets, met mobile en motion als de belangrijkste uitgangspunten.

Want to know more?

Tel 010 - 7600261

Robbert Gangadin
Robbert Gangadin
Operations Director

Visit us

Vasteland 40,
3011 BM Rotterdam

Candid

Call us

+31(0)10 7600261

Send us an email

info@dailydialogues.nl