Shell

Sommige merken behoeven geen introductie. Shell is er daar één van. De roodgele schelp van Nederlands’ trots is wereldberoemd en het merk past moeiteloos in het rijtje met grootheden als Coca-Cola, Philips, McDonalds, Microsoft en Apple. Een enorme eer dus, om voor dit merk te mogen werken

De 12e man ín het veld

Om als internationaal concern ook lokaal te kunnen schitteren, wil Shell haar digitale media sterk professionaliseren. En daar kunnen wij hen natuurlijk als geen ander bij helpen! Met Daily Dialogues heeft het Shell-team altijd het ideale verlengstuk in huis. Een 12e man, die niet toejuicht vanaf de tribune, maar middenin de lokale markten staat!

Diversiteit aan diensten

Hoe we Shell elke dag opnieuw helpen een stapje dichter bij haar doel komen? Met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Zo ondersteunen we Shell bijvoorbeeld bij het invullen van de socialmedia-strategie, het opzetten van landingspagina’s en het creëren van campagne assets. Daarnaast zijn er dedicated specialisten en projectmanagers vanuit Daily Dialogues actief binnen Shell en houden we ons bezig met always on content voor social media.

Actief daar waar onze kracht ligt

Om media en campagnes optimaal te verzorgen, werkt een gigant als Shell natuurlijk samen met diverse partners. Op die manier kunnen alle betrokken partijen hun werk optimaal uitvoeren. Voor de digitale kanalen, van mobile tot social, heeft Shell in ons haar betrouwbare partner gevonden. Voor al deze kanalen zijn uitingen nodig, ook wel assets genoemd. Deze totale set aan assets worden door ons ontwikkeld. Van display banners, mobile assets, socialmedia-ads en remarketing assets tot aan de bijbehorende landingspagina’s.

We’re (always) on it

Naast campagnes, speelt ook always on content een grote rol in de strategie van Shell. Het merk is continu in beweging en dus is het op de hoogte houden van haar stakeholders essentieel. Op basis van een vaste contentplanning, ontwikkelt Daily Dialogues periodiek content voor de socialmediakanalen van Shell, waaronder veel video/motion content.

Want to know more?

Tel 010 - 7600261

Robbert Gangadin
Robbert Gangadin
Operations Director

Visit us

Vasteland 40,
3011 BM Rotterdam

Candid

Call us

+31(0)10 7600261

Send us an email

info@dailydialogues.nl