ICL

Productie in Israël, Europa, Noord & Zuid Amerika en China. Wereldwijd ruim 13.000 medewerkers. Actief in meer dan 180 landen. Zomaar wat feitjes die de enorme impact van ICL in de wereld duidelijk maken. ICL is een wereldwijd actieve fabrikant van producten op basis van unieke mineralen. Actief in de agrarische sector, voedingsmiddelen en industrie.

De uitdaging

Hoe bereik je agrariërs? Via social media? En als dat dan al lukt, kun je ze dan ook raken? Middels zeer gerichte content met focus op benefits, alsmede niche targeting op vakgebied en regio, is daily dialogues in staat leads te genereren voor ICL in de agrarische sector.

Diensten

Daily dialogues is ICL’s prefered supplier voor het opzetten en beheren van social mediacampagnes. We ontwikkelen concepten en campagnes die zeer gericht worden getarget binnen de doelgroep. Om dat te bereiken wordt er op dagdagelijkse basis geschakeld met de marketingspecialisten in ICL’s hoofdkantoor te Israël.

Social mediacampagnes

Of het nu gaat om het informeren van boeren over het organische fertilizer product Polysulphate, of over het promoten van een belangrijk agronomist congres in China, daily dialogues bedenkt, creëert en lanceert de campagnes voor ICL op social mediakanalen zoals Linkedin en Facebook.

meer weten?

Tel 010 - 7600261

Robbert Gangadin
Robbert Gangadin
Operations Director

bezoek ons

Vasteland 40,
3011 BM Rotterdam

Candid

bel ons

+31(0)10 7600261

mail ons

info@dailydialogues.nl