Kenneth Smit

Kenneth Smit is DE trainer en opleider van ondernemend Nederland. Je kunt bij ze terecht voor sales trainingen, communicatietrainingen, assessements, coaching en business improvement. De slogan: It’s tough, but it gets you there!

De uitdaging

Ook zakelijke professionals, zoals verkopers en managers, zijn steeds nadrukkelijker online actief op kanalen zoals Facebook en Linkedin. Kenneth Smit heeft DailyDialogues gevraagd de online experience van haar doelgroepen te verbeteren middels ‘thought leading’ content.

Diensten

Voor Kenneth Smit is DailyDialogues als preferred supplier verantwoordelijk voor blogs, social content, voor traffic naar de website en conversie. Daarnaast zijn we strategisch sparringspartner.

Facebook en LinkedIn

Always on content

Kenneth Smit richt zich op een zakelijk publiek. LinkedIn is naast Facebook een belangrijk kanaal. DailyDialogues zorgt voor de Always On content en voor de interactie. We ontwikkelden niet alleen een contentstrategie maar ook een onderscheidende, prettig ogende eigen visuele stijl. Die breekt met de afgezaagde stock photo’s en door eenvoud meer aansluit op gebruik op social media.

resultaten

Leadgeneratie in de zakelijke markt is voor veel bedrijven een grote uitdaging. Middels een gerichte content strategie en zeer gerichte online advertising, is Kenneth Smit in staat geweest het aantal leads te verhogen, alsmede de conversies op de website.

meer weten?

Tel 010 - 7600261

Sjef Kerkhofs
Sjef Kerkhofs
Managing Director

bezoek ons

Vasteland 40,
3011 BM Rotterdam

Candid

bel ons

+31(0)10 7600261

mail ons

info@dailydialogues.nl