creativity that sells

Daily dialogues is bijzonder in visie en in werkwijze. Wij vinden dat mensen moeten kunnen focussen op terreinen waar onze klanten ons voor nodig hebben: excelleren in strategie, creativiteit, analyse. En niet in knippen en plakken in Excel. Wij plannen flexibeler, koppelen slimmer en graven dieper.

Dashboards

Social media en digital marketing genereren veel data. Bereik, impact, kosten, doelgroepen, gedrag, you name it. Continu inzicht in deze data hoort bij onze snelle en gerichte aanpak. Om deze data realtime inzichtelijk te maken richten wij dashboards in die 24x7 te bekijken zijn door in te loggen op onze website. Of je nu campagnes in 10 landen wilt tracken, je facebook-engagement wilt monitoren of een feed van het weer wilt combineren met je webshoprevenu. Wij kunnen het realiseren.

Kanban

Digital marketing kan niet zonder agile projectmanagement. Snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden is key. Wij vonden dat zelfs Scrum niet meer agile genoeg was voor ons en hebben in 2017 de stap gemaakt naar: KANBAN, de overtreffende trap. Nog simpeler, sneller en effectiever. Maximaal gericht op productie en het minimaliseren van overhead- en vergadertijd. Hierdoor houden we altijd grip, rust en overzicht maar kunnen we snel switchen van plan als dat nodig is.

meer weten?

Tel 010 - 7600261

Sjef Kerkhofs
Sjef Kerkhofs
Managing Director

bezoek ons

Vasteland 40,
3011 BM Rotterdam

Candid

bel ons

+31(0)10 7600261

mail ons

info@dailydialogues.nl